yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın yararlanmaını da bildirmek, ne davranılacağını ve panik halinde insanoğluın kendini risk teşkil edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına münasip mürtefi birinci sınıf ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin elden her yerde, özellikle de kocaman binalarda olması kişilerin hayat kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna bakarak yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında esrar ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Ekseri metal veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere uslu yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate alınarak vacip skorda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da muayyen standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalçın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir örgüsı vardır.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte tenha hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine mutabık olarak belirlenen yerlere ve sayılara göre yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dem erkin bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın Kapısı Fiyatları Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en muvafık hediye politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Özellikle yeni imar kanunuyla birlikte sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabil kriterler bile çok pıtrakı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Report this wiki page